lördag, september 09, 2006

Många nya ansikten idag...

Oj, oj, oj, idag har det verkligen varit många som har besökt mig! (Mamma och pappa ligger utslagna på sängen...) Det är knappt så att mina fingrar räcker till på händerna för att räkna alla som varit här. Tur att jag inte behövde använda tårna också, dom syns ju inte för de stora strumporna som mamma satte på mig imorse.

Först på morgonen kom min yngsta faster förbi med sin familj. Magdalena, Patrick, Fredrik och Niklas ville se hur jag har det i mitt hem. Det var roligt att få se några av mina kusiner. Niklas var riktigt gullig tyckte jag, och snäll! Han vågade hålla mig i sin famn, och även om han kändes lite osäker till en början så kände jag mig snart trygg. Det var så skönt att jag började snarka när jag sov!

När dom hade gått, så han jag knappt vända mig om i min korg, innan nästa besök var på väg in genom dörren. Det var min mammas kompis Eva som hälsade på med sin familj; hennes sambo Gustav och barnen Anton och Linnea.

När dom hade gått så ville mamma och pappa gå ut och handla middagsmat. (Märkligt, maten kommer ju hela tiden ur mammas bröst?) Det var riktigt blåsigt och stormigt ute, men det var skönt att få lite frisk luft. När vi kom hem igen så ringde det på dörren igen och då kom en kompis till min pappa förbi, Per. *pust* Jag var helt slut vid det laget och låg mest och sov i sängen då... Det var kanske lite taskigt mot Per, han hade ju ändå med sig en fin nalle i present till mig. Men han och pappa verkade mest sitta och diskutera datorer och telefoner, så de klarade sig nog bra.

//Meja

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida